VLOEREN

Bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment vloertegels van grote merken uit met name Italië en Spanje. Dit zijn vooral vloertegels voor de woonkamer, keuken of badkamer, maar ook tegels voor de grotere ruimten zoals kantoren, wellnesscentra of openbare ruimte. Door rechtstreekse connecties met de fabrieken hebben wij altijd de nieuwste trends in huis!

Kom naar Van Helmont en laat je inspireren in onze sfeervolle showroom met voorbeelden van tegelvloeren en tegelwanden met houtlook tegels, betonlook tegels of natuursteen tegels.

Te veel keuze? Wij helpen je graag op weg en geven je het passende advies.


VLOEREN

Parket

Parket is een vloerbedekking die bestaat uit houten delen in verschillende formaten die in verschillende parketsystemen gelegd kunnen worden. De afwerking van parket kan gebeuren door het hout te lakken, in de was te zetten of te oliën.

Lamelparket bestaat uit samengestelde delen of planken die vanaf de fabriek onbehandeld, geolied of gelakt zijn. Hierdoor is veelal verdere afwerking na legging niet meer nodig. Er zijn veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Onderscheiden wordt handgeschraapt, geborsteld, gerookt, gebeitst in vele kleuren en kleureffecten.

De populariteit van het visgraat motief is enorm gestegen de laatste jaren. Het speelse karakter van de vloer vindt zijn weg naar zowel klassieke als moderne woningen.

VLOEREN

Laminaat

Elke plank is uniek, net als in de natuur. Laminaat ziet eruit als echt hout. De planken zijn amper van parket te onderscheiden. Onze laminaatcollectie heeft een ongeëvenaard contrast en een opvallende diepte. Alle nerven en noten zien er levensecht uit.

Ze hebben de levendige barsten en noten die je ook in echt hout terugvindt. Het zit in ons DNA om het realisme van de natuur naar een hoger niveau te tillen. Wij reproduceren hout en geven het een realistische structuur die extra door technologie wordt verbeterd.

VLOEREN

Vinyl

De nieuwe meerlaagse vinylplanken combineren een extreme stevigheid met een ultiem comfort. Elke laag heeft een duidelijke rol: sterk, zacht, stil, aantrekkelijk en performant.

Renovatievriendelijk: perfect om over bestaande vloeren heen te leggen. Vinylvloeren zijn gemakkelijk in elkaar te klikken. De kern van de planken en tegels is supersterk, ondanks de dikte van slechts 5 mm.

Geniet van het comfort dat bij een vinylvloer hoort. Vinyl voelt comfortabel warm aan onder de voeten en is aangenaam stil wanneer men erop loopt.

Vinyl is waterdicht en slijtvast. Onze rigid vinylvloeren hebben meer te bieden dan het oog bevatten kan: uitstekende kenmerken die ondersteund worden door de gepatenteerde technologie.

Parquetvinyl

VLOEREN

Parquetvinyl

Wie niet op kousenvoeten door het leven wil gaan weet dat geen dag vlekkeloos verloopt. Maar goed ook. En je vloer? Die moet er erg mooi uitzien maar ook tegen een stootje kunnen!

Morsen, dansen, springen… Parquetvinyl is bestand tegen de kleine drama’s én de grote feestjes. Als ‘gemakkelijk installeren’ ook op jouw lijstje met voorwaarden staat, dan is het helemaal beslist. Parquetvinyl combineert immers alle troeven van parket met het onderhoudsgemak van vinyl.

Wil je de vloer in het hele huis? Geen probleem!

VLOEREN

Lamett premium dealer

Wij zijn premium dealer van Lamett parketvloeren en parquetvinylvloeren. Het Lamett-gamma varieert van budgetvriendelijke vloeren tot heel gesofisticeerd parket.

Garantie, service en kwaliteit staan bij Lamett bovenaan. Een goede vloer koop je maar één of twee keer in je leven. Alles begint met een sterk product dat mooi afgewerkt is en aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Lamett is als producent van hoofdzakelijk paket in minder dan 15 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in Europa. Eind 2017 werd ook Parquetvinyl aan het gamma toegevoegd: een rigide luxe-vinylvloer die geschikt is voor elke ruimte.